Më të fundit

Qeveria Rama duhet rrëzuar një orë e më parë si qeveri e paaftë, e rrezikshme

Edi Rama erdhi me premtime të mëdha para fushatës së qershorit 2013. Premtoi luftë ndaj monopoleve, por nuk i rrëzoi dhe nuk i penalizmi. I mori nën kontroll duke i bërë të paguajnë për qeverinë “Rama”. Pra, nga “monopole të Saliut”, siç akuzoheshin para qershorit 2013, kaluan në “monopole të Ramës and Co”. Një zhgënjim i madh publik premtimet e Ra
16:52 / 21 qershor, 2016  /  0 Komente / Lexoje

E vërteta e zbulimit të përgjimeve, NATO skanoi territorin dhe zbuloi ekzistencën e 3 pajisjeve

Dalin në dritë të tjera detaje sa i takon skandalit të përgjimeve në vend. Teksa ditët e fundit është zhvilluar një debat i gjerë
11:29 / 21 maj, 2016  /  0 Komente / Lexoje

Mos ju rafte ne pjese nje si ky

Njerez sot ne mengjes ne ora 8.22 minuta me ndodhi nje ngjarje, sa e dhimbshme, aq dhe muti.  Kam nje kerkese te vecante per te g
10:55 / 21 maj, 2016  /  0 Komente / Lexoje

Rilindasit raca më bastarde e Shqipërisë

Në vitin 2001 kam votuar për herë të dytë dhe të fundit një nga partitë e koalicionit të udhëhequr nga PSja. Ndonëse isha i zhgënj
14:46 / 20 maj, 2016  /  0 Komente / Lexoje

Vendi i bretkosave, i deleve dhe i leshit

E mbani mend historinë e bretkosës në lëndën e biologjisë? Vendosni një bretkosë në një enë të mbushur me ujë dhe filloni ta ngroh
20:17 / 18 maj, 2016  /  0 Komente / Lexoje

Aleanca e qelbësirave vjen erë të keqe

Po luftohet rrugicë më rrugicë, shtëpi më shtëpi... këto janë fjalët me të cilat hapet Radiostacioni, filmi i vetëm që flet për çl
15:40 / 04 mars, 2016  /  0 Komente / Lexoje

Letër publike Kryeministrit Rama

Zoti Kryeministër, Po ju shkruaj këtë letër jo se dua t’ju filozofoj mbi të mirën dhe të keqes, apo se shpresoj që ju do të dëg
14:12 / 27 janar, 2016  /  1 Komente / Lexoje

Bukinisti i rrugës time

Rruga "Qemal Stafa" është një rrugë e qetë dhe me fare pak trafik. Sikur qetësia të mos prishej nga hareja dhe thirrjet e fëmijëve
17:48 / 20 shtator, 2015  /  0 Komente / Lexoje

Arroganca fyese e intelektit tim!

Me emailin “durim plasur” të shkruar nga Kryeministri Rama, apo kush për të, që ja drejtonte stafit të tij ministror, staf ky që p
21:56 / 09 shtator, 2015  /  0 Komente / Lexoje

Përse Edi Ramën nuk e ndihmon dot as historia

Edi Rama shkoi shumë larg për të gjetur shpëtim përballë zemërimit publik që shpërtheu me publikimin
18:38 / 14 gusht, 2016  /  0 Komente / Lexoje

Romana Vlahutin, kroatja e fortë që mundi “të paprekshmit"

Dy vjet më parë, Shqipërinë e vizitoi , Dinko Civitan, prokurori i Kroacisë që futi në burg njeriun
15:45 / 22 korrik, 2016  /  0 Komente / Lexoje

Kur Hajdutëria në emër të "Patriotizmit" refuzon Reformën

Shqipëria mbetet një nga vëndet e rralla në të cilat për 25 vitet e fundit nuk është respektuar ligj
12:43 / 16 korrik, 2016  /  0 Komente / Lexoje

Makina që furnizohet me karburant një herë në 100 vjet

Sot ka mbi një miliard makina që udhëtojnë nëpër rrugët e botës të cilat direkt ose indirekt konsumo
15:20 / 13 dhjetor, 2013  /  5 Komente / Lexoje

Amaneti i Jobs: Apple të krijojë iCar

Në njërin prej takimeve të tij të fundit në zyrën e tij, para se të vdiste, Steve Jobs, bashkë-theme
19:00 / 08 nëntor, 2013  /  0 Komente / Lexoje

Teoria e re thotë se vdekja nuk ekziston

Shumë nga ne i frikësohemi vdekjes. Besojmë në të sepse na është thënë se do të vdesim. Njerëzit lid
18:55 / 08 nëntor, 2013  /  0 Komente / Lexoje