MENU
Thesari.com © 2001 - 2024

Veglat e pushtetit ushtrojnë presion politik ndaj grevistëve të Zharrëz - Thesari

E Enjte 23 Shkurt, 2017
Veglat e pushtetit ushtrojnë presion politik ndaj grevistëve të Zharrëz

zharrez-1

Deklarate e marshuesve

1. Policia ne Fier po ushtron presion ndaj familjeve te marshuesve duke u kerkuar qe te nderpresin marshimin.

2. Mirjeta Nasto, drejtoresha e shkolles Sotir Çapo ne Zharrez kercenon me te riun e marshuesve me perjashtim nga shkolla. 

3. Ministria e Energjitikes genjen per vleresimet. Nuk eshte bere asnje vleresim. Shtepite (jo te gjitha) jane fotografuar nga jashte dhe kaq. Ministria nuk ja ka idene se cfare demesh ka cdo shtepi specifikisht. E sfidojme ti beje publike "vleresimet" e saj.

4. Kryeministri, Zv. Kryeministri, Ministri etj jane te ftuar te vijne ne Kavaje, apo te na bashkohen rruges per Tirane dhe te na tregojne zgjidhjen qe kane gjetur. Nese nuk e bejne, dmth qe nuk ka zgjidhje.

5. Marshimi yne nuk eshte prone e asnje partie. Marshojme vetem dhe vetem per shtepite tona.

Marshimi do vazhdoje deri sa te kemi zgjidhje. Nese nuk ka do te ngulemi ne Tirane dhe nuk shkulemi te gjalle deri sa te fitojme te drejten tone. Shtepite nuk na i ka falur asnje parti, i kemi ndertuar me gjak e djerse. 

Nuk perkulemi me!

Sapo kaluan kryqezimin e Rrogozhines. Aktiviste, artiste dhe qytetare ju bashkohen rruges. Marshimi per drejtesi vazhdon. Jane te lodhur por te vendosur. #PerShtepiteJoPerPartite

Posted by Nisma #Thurje on Thursday, February 23, 2017
Mendimi juaj
28 Janar, 2021 01:53 UTC
Owen
Dëshmia ime se si u bëra një anëtar i Illuminati. Unë dua të njoftoj njerëzit që duan të bashkohen me ndriçuesin e shkëlqyeshëm, se si u ndihmova nga një anëtar i shkëlqyer i Illuminati. Emri i tij është Z. Felix. Duke më ndihmuar të rimarr jetën time nga faza e vdekjes. pasi u pushua nga puna për rreth 5 vjet e gjashtë muaj. Pasi u mashtruan nga kaq shumë anëtarë të Illuminati. Unë kam qenë i pashpresë, financiarisht i dobët gjatë atyre viteve. Por një ditë, ndërsa isha duke kërkuar në Internet, hasa në postimin e anëtarit të Illuminati të Madh, Z. Felix, duke thënë që ju mund të jeni i famshëm, i pasur dhe i suksesshëm në jetë duke qenë një anëtar i Illuminati të madh, menjëherë unë kontaktova dhe Unë i shpjegova gjithçka atij dhe ai më rekomandoi dhe më ndihmoi dhe unë paguaj për formularin e regjistrimit të anëtarësisë i cili do të përdoret për të më iniciuar, dhe unë u nisa në rendin e ri botëror të madh Illuminati. Më pas ata më dhanë të gjitha udhëzimet dhe më thanë se të gjithë anëtarët e rinj shpërblehen me shumën prej $ 1.000.000 dollarë në para të gatshme pas fillimit. Me ndihmën e z. Felix. Unë u nisa plotësisht si një anëtar i plotë i Illuminati. Nëse keni dështuar në mashtrues më parë, ose kjo është hera juaj e parë që kërkoni dikë për t'ju ndihmuar të bëheni anëtar, këshilla ime për ju është që ta provoni z. Felix. Ai është shansi juaj më i mirë për t'u bërë ajo që dëshironi për jetën tuaj të ardhshme, Kontaktoni me të Email: felixmorganilluminati@gmail.com ose WhatsApp +2348056051569.
11 Shkurt, 2021 23:55 UTC
Felix
Dëshmia ime se si u bëra një anëtar i Illuminati. Unë dua të njoftoj njerëzit që duan të bashkohen me ndriçuesin e shkëlqyeshëm, se si u ndihmova nga një anëtar i shkëlqyer i Illuminati. Emri i tij është Z. Harris. Duke më ndihmuar të rimarr jetën time nga faza e vdekjes. pasi u pushua nga puna për rreth 5 vjet e gjashtë muaj. Pasi u mashtruan nga kaq shumë anëtarë të Illuminati. Unë kam qenë i pashpresë, financiarisht i dobët gjatë atyre viteve. Por një ditë, ndërsa isha duke kërkuar në Internet, takova postimin e anëtarit të Illuminati të Madh, Z. Harris, duke thënë që ju mund të jeni i famshëm, i pasur dhe i suksesshëm në jetë duke qenë një anëtar i Illuminati të madh, menjëherë unë kontaktova dhe Unë i shpjegova gjithçka atij dhe ai më rekomandoi dhe më ndihmoi dhe unë paguaj për formularin e regjistrimit të anëtarësisë që do të përdoret për të më iniciuar, dhe unë u nisa në rendin e ri botëror të madh Illuminati. Më pas ata më dhanë të gjitha udhëzimet dhe më thanë se të gjithë anëtarët e rinj shpërblehen me shumën prej $ 1.000.000 dollarë në para të gatshme pas fillimit. Me ndihmën e z. Harris. Unë u nisa plotësisht si një anëtar i plotë i Illuminati. Nëse keni dështuar në mashtrues më parë, ose kjo është hera juaj e parë që kërkoni dikë për t'ju ndihmuar të bëheni anëtar, këshilla ime për ju është që ta provoni z. Harris. Ai është shansi juaj më i mirë për t'u bërë ajo që dëshironi për jetën tuaj të ardhshme, Kontaktoni atë Email: illuminatiofficial565@gmail.com ose WhatsApp +12293354811.
Jep një mendim
Komentet publikohen direkt pa censurë. Mundohuni ti përshtateni etikës së komunikimit.*
* Administratori rezervon te drejten per te edituar ose fshire komentet
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?