MENU
Thesari.com © 2001 - 2023

Lajme - Thesari

Jacques Baud
Ç'po ndodh në Ukrainë? Çfarë ka ndodhur dhe pse? PJESA E PARË: Rruga drejt luftës Për vite me radhë, nga Mali në Afganistan, kam punuar për paqen dhe kam rrezikuar jetën për të. Prandaj, nuk bëhet fjalë për të justifikuar luftën, por për të kuptuar...
3461   0
marijuana
Ja disa fakte per bimën e djallit: 1. Studim pas studimi ka rezultuar se marijuana është më pak e dëmshme se alkoholi dhe duhani. 2. Vetëm rreth 9% e përdoruesve të marijuanës janë bërë klinikisht të varur prej saj, sipas një studimi. 3. Një lloj kombinimi i marijuanës bllokon qelizat kancerogjene dhe i ndalon ato të zhvillohen d
3606   0
vip
valbona-valley
2 maj 2018: Amerikania e Valbones e paditur nga Gener-2 per 200 milion lek. Seance e pare. Nesër në orën 12:00 në Gjykatën e Tiranës zhvillohet seanca e parë gjyqësore e padisë së kompanisë Gener 2 kundër Catherine Bohne dhe shoqatës TOKA, aktivisteve për mbrojtjen e Valbonës, për dëmtim të imazhit të kompanisë me një dëmshpërblim prej 2
2558   0
dalai-lama
Dalai lama tronditi botën liberale kur i tha një auditori në Malmo, Suedi këtë javë, që refugjatët duhet të kthehen në shtëpi dhe të ndërtojnë vendet e tyre. Dalai Lama ka thënë se refugjatët duhet të kthehen në shtëpi dhe të ndihmojnë në rindërtimin e vendeve të tyre pasi "Europa i përket europianëve". Udhëheqësi shpirtëror budist
2195   0
centtury_20_death
Sipas një grafike shqetësuese nga "Information is beautiful" për vdekjet e shekullit të 20-të, komunizmi ishte shkaku ideologjik kryesor i vdekjes midis viteve 1900 dhe 2000. 94 milionë që u zhdukën në Kinë, Ba
2830   0
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?