MENU
Thesari.com © 2001 - 2024

Lifestyle - Thesari

  Kategoria: Lifestyle
Ja disa fakte per bimën e djallit: 1. Studim pas studimi ka rezultuar se marijuana është më pak e dëmshme se alkoholi dhe duhani. 2. Vetëm rreth 9% e përdorues
4853   0
Hulumtimet shkencore e kanë konfirmuar dhe hedhin poshtë besimin e përgjithshëm se seksi u bën mirë të gjithëve. Marrëdhëniet e rregullta seksuale në moshën e tretë
3818   0
Dushi freskon dhe ka një efekt gjenerues, por kur transformohet në një takim dashurie, kënaqësia është e dyfishtë, sepse ndihmon në krijimin e intimitetit. Ja disa i
6867   0
Meshkujt dallojnë nga femrat, nuk kanë shumë zona erogjene. Mirëpo, në trupin e tyre ekzistojnë pika magjike që ndryshe nga sa kujtohet, asnjëra prej tyre nuk gjende
4239   0
Nganjëherë, edhe kur afshi shpërthen aq shumë, mund të ndodhin gjëra jo aq të këndshme. Ekspertët thonë se është diçka normale; mos u trembni!Ndodh që gjatë marrëdhë
2876   0
Në kohërat e hershme, seksi ishte konsideruar si diçka e pakënaqshme dhe e turpshme, si dhe vetëm mendimi për seks e kishte rritur nivelin e shqetësimit te të dy gji
2624   0
Nuk u paraprijnë të gjitha ndarjeve grindjet dhe tradhtitë. Megjithatë ekzistojnë disa tregues universalë që marrëdhënia juaj më nuk funksionon dhe që ka ardhur koha
4854   0
Do a marri Berisha apo do e mbaje Basha drejtimin e PD?